Angel 61 dagen drachtig.

Vandaag 1 april is Angel 61 dagen drachtig. Ze heeft vanmorgen nog een halve kilo vlees gehad en dat ging er goed in. Verder is Angel nog rustig. Het kan natuurlijk snel veranderen maar ik verwacht vandaag nog geen pups. Vanmorgen tegen een uur of 8 kregen de honden eten en na het eten gaan ze vaak liggen. Normaal liggen ze nooit dicht naast elkaar maar Bo ging vlak bij Angel liggen zo van ik ben bij je hoor. Zo lief.

Twee dikke vriendinnen.

 

Samen zijn we sterk.

7 reacties op “Angel 61 dagen drachtig.

 1. Heel veel sterkte de komende uren Angel en Hettie. Wij wachten net als jullie vol spanning op de zonder twijfel prachtige nakomelingen.

  Hopen jullie snel te horen,

  Groetjes,
  Alex en Ivon (Benthuizen)

 2. Kan me helemaal inleven hoe de aspirant eigenaren, van het komende nest,zich voelen.
  Want het is alweer 2 jaar geleden dat wij in spanning zaten:wanneer wordt Bo gedekt,lukt de dekking,is Bo drachtig en gaat verder alles goed.
  Gelukkig IS alles goed gegaan en heeft Hettie,samen met Roelf Jan,ervoor kunnen zorgen dat op 12 juni 2010 het C-nest is geboren.
  Nu dartelt onze Chira, nog steeds als een pup, alweer bijna 2 jaar bij ons rond.
  Zet m op Angel!!!

  • Ze worden alweer 2 hè. Ik kan me het ook nog goed herinneren. Ik werd toen gek van mezelf, constant op de site checken. Nu bijna twee jaar later is onze buzzie ook niet meer weg te denken uit het gezin.

   • ha je schrijft precies wat ik ook voel, de spanning en nu bijna twee jaar later zo deel van ons maffe huishouden..
    en nu alweer het 2e nest voor Angel.Spannend vooral voor Hettie, de mogelijke eigenaren, maar toch ook een beetje voor ons haha.

 3. Wat dieren aanvoelen weten we niet maar het is altijd wel heel bijzonder.
  Erg mooi.Angel houdt iedereen nog lekker in spanning.Toi,toi,toi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.