Angel drie weken na de dekking.

Vandaag is het alweer 3 weken geleden dat Angel is gedekt door Idefix. En de twijvel slaat weer toe. Zal ze nu wel of niet drachtig zijn. Angel wil het liefst de hele dag bij mij in de buurt zijn. Haar eetlust is niet te stoppen. Veel slapen. Maar vandaag mailde Monique (Het Hof van Eden) mij dat haar dierenarts vertelde dat alle teven drie weken na de loopsheid zich allemaal gedragen alsof  ze drachtig zijn. En inderdaad volgens mij denken Bo en Donja het zelfde. Dus we kunnen niets anders doen dan afwachten. Dinsdag 28 februari laten we een echo bij Angel maken.

Angel heerlijk aan het relaxen.

5 reacties op “Angel drie weken na de dekking.

 1. Ik hoop met jullie mee. Al zit een Leo nummer twee er hier nog niet in 🙂
  En dat eten, wij hebben een Leo die alleen ahv wil eten en appels en aardappelschillen 😉
  Verwend nest dus die buzzie van ons

 2. Ik wacht met spanning af voor de 28e. Ben zeer benieuwd. Hoop ook voor jullie dat ze drachtig is. Lijkt me zoooo leuk weer een pup in huis. Ze ligt inderdaad lekker ontspannen te wezen.

  Groetjes Edith

 3. Dat willen eten de hele dag heeft volgens mij (helaas Hettie) nog niet te zeggen dat Angel drachtig is want dan zouden Amor en Chira dat ook zijn,en dat zijn ze dus echt NIET. Volgens mij is dat gewoon Leonberger of Toogwijkhoever eigen.
  HIHIHI
  Ine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.