Bella van de Toogwijkhoeve. (teef geel).

Hallo Hettie en Roelof-Jan,
Het gaat supergoed met Bella, ze luistert al goed. Ze snapt veel ze is een ontzettend pienter hondje. De nachten zijn nog wat minder, rond een uur of half 5 zet ze het op een janken. Ik ga wel altijd even kijken of er echt niks mis is. Meestal heeft ze haar mandje in de bench dan ondergepoept. Probeer haar daarna weer in de bench te doen als alles verschoond is en ze even heeft geplast buiten. Dat gaat meestal wel aardig goed. Ze doet dan netjes haar plasjes in de tuin. Rond 6 uur heeft ze het echt gehad met in haar bench liggen. Marcel gaat dan naar beneden en gaat op de bank liggen en Bella ligt dan naast de bank verder te slapen op de grond.
Ook met onze andere hond Jessy gaat het goed, ze spelen leuk samen, dagen elkaar af en toe uit. Erg schattig om te zien. Jessy wordt weer helemaal jong met haar 12 jaar!
Het autorijden gaat ook prima, ze jankt helemaal niet en gaat lekker bij mij op schoot of aan mijn voeten liggen. Ze gaat heel relaxed met alles om. We nemen haar overal mee naar toe. Ze bemoeit zich overal mee en “helpt” mee met Marcel de vijver in orde maken. Ze heeft haar eigen zwembadje. Dus kortom het gaaat supergoed en we zijn ontzettend blij met haar!!!! Het is zo’n leuk hondje past helemaal in ons gezin en bij de rest van de dieren.
Oh ja, ze heeft ook al de kippen de stuipen op het lijf gejaagd door lekker achter ze aan te rennen. We houden je op de hoogte hoe het met Bella gaat.
Hoe gaat het met Emma? Die zal het wel stil vinden zo zonder broertjes en zusjes. Er was nog 1 puppie die pas van de week werd opgehaald toch?
Foto’s volgen nog!!
Groetjes 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.