Bella.

Hoi Hettie en Roelof-Jan,
Het heeft even geduurd maar hier zijn dan een paar foto’s van Bella.
Zoals je ziet is zij ook een bankhanger, ze heeft de ligstoel in de tuin zichzelf toegeeigend. Elke keer gaat mevrouw op “haar” stoel liggen.
Grappig dat alle pups toch zoveel van elkaar weghebben!
Ze is inmiddels bijna net zo groot als onze golden retriever Jessy. De twee kunnen het heel goed met elkaar vinden, al wordt het ouwetje (ze is alweer 12) soms wel ontzettend moe van zo’n kleine deugniet om haar heen. En heeft ze af en toe echt even haar rust nodig. Maar ze zijn wel heel gek met elkaar.
Bella groeit als kool en eet als een “leeuw”.  Het is een ontzettend ondernemende tante. Vandaag is Marcel met Victor onze jongste zoon, bezig nu maar helemaal een hek om de tuin te plaatsen, omdat ze elke keer de benen neemt en dan achter in het weiland zit en dan ook al roep je nog zo hard, lief aardig en boos absoluut niet komt. Alles is ze aan het ontdekken. Samen met onze kat Simba muizen vangen, hij vangt ze en geeft ze vervolgens aan Bella die de genadeslag mag uitdelen! Dus ook die 2 zijn goeie maatjes.
We zijn nog steeds erg blij met haar, ook al haalt ze soms het bloed onder je nagels vandaan met haar ondeugende gedrag. Je kunt er ook wel heel erg om lachen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.