Dag lieve Caro.

Maandag 19 april hebben we Caro in laten slapen. Caro heeft een bekkenkanteling overgehouden van haar eerste en tevens laatste nest. Maar daar kon ze goed mee leven. Roelof-jan ging elke dag een paar kilometer met haar lopen zodat ze spieren bleef houden. Ook gingen we regelmatig met Caro naar de fysiotherapeut. Vorige week zeiden we nog tegen elkaar het is net als ze beter gaat lopen. Misschien is dit een opleving geweest. Zaterdag werd ze ziek. Ze begon veel water te drinken en veel te plassen. Ik vertrouwde het niet en ben met haar naar de DA toe gegaan. Ze bleek een blaasontsteking te hebben. Gelukkig maar, daar was wat aan te doen. Caro moest aan de antibiotica en pijnstillers die de koorts ook na beneden haalt. Zondag ging het goed. We hebben nog even gewandeld wat ze zo graag deed. Maandagmorgen heeft ze nog gegeten en tussen de middag nog een eitje. Maar tegen 16 uur werd ze weer minder. Koorts gemeten en toen had ze 39.4. Gelijk de DA gebeld een die vond het al wat verontrustend maar Caro kwam ook net van buiten dus toch nog even aanzien. Tegen 18 uur zag ze er slecht uit weer getemperatuurd en toen zat ze op 40.4. De DA is gelijk thuis gekomen en heeft haar onderzocht. Ze reageerde erg op haar buik daar was wat niet in orde. Ze had veel pijn en de DA adviseerde ook om haar in te laten slapen. Wat is dat toch altijd een moeilijk besluit. Maar houden van is ook los laten. Wat missen we haar aanwezigheid. Ze kon dwingen met haar ogen. Als ze wou wandelen dan ging ze naar Roelof jan ze ging dan net zolang door tot dat ze haar zin kreeg en dan werd er weer gewandeld. Soms had ze een slechte dag en vroeg er niet om maar die dagen waren op 1 hand te tellen. Als er een eitje werd getikt stond ze al in de keuken. Als we aan het toetje toe waren dan stond stond ze er bij. Wat een prachtige lieve hond was Caro. 12 juni zou ze 11 jaar worden helaas heeft ze dat niet gehaald. Voorgoed in ons hart.

De laatste wandeling.
Dit zo toepasselijk op Caro.

9 reacties op “Dag lieve Caro.

 1. Hoi Hettie,

  Lees het droevige bericht nu pas.
  Heel veel sterkte met het verlies van Caro. Zal een groot gemis zijn.

  Liefs van ons

 2. Goedenavond Hettie en Roelof-jan,

  Dit is bijzonder jammer, weet nog als de dag van gisteren dat Caro zwanger op de grond van de keuken lag, wat een mooie hond, wel groot zoals ze helemaal uitgestrekt lag.

  Wij zijn iedere dag blij met een nakomeling van Caro, over een week is Saar (Gaya) ook al weer 7 jaar, de tijd vliegt.

  Sterkte met dit verlies.

  Sieger, Ragonda, Coen en Fien

 3. Jullie fotomodel…
  Grote vriendin: Altijd blij als je weer thuis komt en je kunt er alles tegen vertellen
  Er wordt nooit gekletst..
  In je hart en in je ziel
  Heel veel sterkte met dit giga verlies

 4. Hettie en Roelof-jan,
  Het spijt ons dit vreselijke nieuws betreffende Caro te horen.
  Wij wensen jullie heel veel sterkte toe.
  Het is altijd vreselijk om afscheid te moeten nemen van een geliefde hond.

  Groeten van Henk en Breintje Swiers

 5. Wat blijft het toch altijd moeilijk om afscheid te moeten nemen van zo,n grote vriend(in). Ook al weet je dat je de juiste keuze neemt. Elke hond heeft zo haar/zijn eigen karakter, maar in Caro zagen we zo onze Chira (zusje van Caro en vorig jaar moeten laten inslapen). Gelukkig heeft ze mooie nakomelingen gekregen en heeft ze haar karakter door kunnen geven.
  Dag lieve Caro
  Voor Roelof-Jan en Hettie veel sterkte gewenst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.