De laatste loodjes.

Vandaag is Angel 57 dagen drachtig. Het zijn de laatste loodjes. De vorige keer is Angel op dag 62 bevallen, als het weer dag 62 wordt dan zou ze maandag 2 april bevallen. Dit kan natuurlijk ook eerder. Zelf verwacht ik zondag maandag. Angel houdt mij de hele tijd in de gaten, slaapt veel, eet goed. Maar ze heeft het nu wel zwaar. Eigenlijk ook geen wonder ze moet heel wat kilo`s extra mee sjouwen, en alles zit in de weg.

Angel 57 dagen drachtig.

 

Hoog drachtig.

 

De laatste loodjes.

9 reacties op “De laatste loodjes.

 1. hè bah wat spannend! Raak verslaafd aan jullie blog uit nieuwsgierigheid voor Angel,veelsucces met de aanstaande bevalling en we hopen natuuurlijk dat alles voorspoedig gaat. Sterkte de komende dagen. dikke poot van Bruce die waarschijnlijk weer daar beland waar jij hem niet verwacht, lol grtz uit de polder

 2. Wat enorm spannend weer.En wat is ze dik zeg.We blijven gewoon doorgaan met duimen.
  HEEL VEEL SUCCES MET ALLES
  Liefs Ine

 3. Tjonge tjonge, wat heeft ze een dikke buik, geen wonder dat ze het zwaar heeft. Heel veel succes en sterkte voor de komende bevalling en daarna met de puppies.
  Lieve groetjes
  Henk, Jopie en een poot van Duco

 4. Heel veel succes met wat komen gaat. Ben zo benieuwd hoeveel het er zijn. En nu ook hopen dat het lekker warm wordt. Mooi naar buiten met het spul.

 5. Spannend hoor, we kijken elke dag of er al nieuws is. 🙂 Heel veel succes met de bevalling voor Angel en jou! Gr. Alex & Ivon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.