Dinti op de jonge hondendag.

Dinti de dochter van Angel van de Toogwijkhoeve en Idefix van het Hof van Eden is naar de jonge honden geweest. Dit schrijft haar baasje.

Dag Hettie,

Wat leuk! Ik zag gisteravond pas dat je Dinti succes wenst op je weblog.
Nou ze heeft haar best gedaan hoor. “Prettig karakter, onderzoekend. Een echt meisje” Dat was de opmerking die ze van de keurmeester heeft gekregen. Daar kunnen we het mee doen toch. dat formulier met haar hele beoordeling stuur ik je ook nog. Ik heb er niet zo heel veel verstand van maar volgens mij zit ze lichamelijk ook goed in elkaar. Gelukkig maar.

Hadden wij weer hoor, Dinti aan de dunne terwijl ze net van buiten kwam. Ze kon het echt niet ophouden dus daar kwam een dampende dunne plas poep. Door de stress van al die soortgenoten en de keuring dacht ik, maar ’s avonds kwam de bekentenis …… Martin moest met haar de ring in en omdat hij natuurlijk wilde dat ze zich goed gedroeg had hij Rodi worst bij zich. Een hele grote zak vol stukjes Rodi worst en die heeft hij haar helemaal gegeven! Tja, niet vreemd dat ze aan de dunne was. We hebben er nog wel om gelachen.

Om je te laten zien hoe ze gegroeid is hierbij twee foto’s van Dinti in haar favoriete vervoermiddel! Met ca. 9 weken en met 7 maanden. Als we kilometers gaan maken zit ze er nog steeds graag in.

Groetjes,
Janneke

3 reacties op “Dinti op de jonge hondendag.

  1. Inderdaad Jenni die was het. Wat een onplezierige man. Maar aangezien je niet kunt kiezen wie keurt heb ik maar besloten om niet meer deel te nemen. Want als ik heb nog eens zou krijgen brrrrrrr.

  2. Hé Hettie, bedankt voor je reactie op mijn blog.

    En laat mij raden……, was dat misschien dhr. Vanhoenacker uit België???
    Wij hebben in het verleden ook ooit een slecht JHD-dag-ervaring bij hem gehad, met onze Dzjanga, en sindsdien schrijven wij principieel niet meer in bij deze meneer….

    Groetjes, Jenni

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.