Dinti (teef rood)

Hallo Hettie,

Hier even een paar foto’s van Dinti. Ze doet alles wat een pup moet doen. Ons en Nooka bijten, knagen op alles wat niet mag, tussen de planten graven, ’s nachts jammeren en ons vroeg uit bed jagen!
Ze is voor niks en niemand bang. Van een bestraffing wordt ze alleen maar opstandiger. Alleen als Nooka het even zat is en haar afsnauwd is ze heel even rustig. Maar zeker niet voor lang! Dat niet bang zijn heeft natuurlijk zijn voordelen. Ze kan overal met ons mee naar toe. Ze is al meerdere keren in het bos geweest, bij de Intratuin, twee keer op het terras, in de dierenwinkel, het dorp in, de markt op. Je zou denken dat ze al weken bij ons is. Maar het valt mee hoor, elke dag wat, niet alles tegelijk. Ze kan het hebben. Ze zit als een prinses in haar groene karretje en gaat rustig liggen pitten als ze te moe is. Ze slaapt (gelukkig!) nog veel en dat moet natuurlijk ook. Dan is ze zo lief! Maar we genieten er van. Ze is ontzettend leuk en schattig. Vooral dus als we er met haar op uit trekken dan zie je haar alles in zich opnemen en gedraagt ze zich voorbeeldig. Hier in huis is ze nergens meer van onder de indruk en gedraagt ze zich soms als een echt monstertje.

We zijn ‘zit’ en ‘wacht’ aan het oefenen. Zit is een eitje voor haar. ‘Wacht’ is wat lastiger. We geven haar haar eten in de bench. Dat zetten we er dan in en doen het deurtje dicht. Dan gaat ze als een idioot te keer om in de bench te komen. Pas als ze opgeeft en rustig gaat zitten of liggen gaat het deurtje open en mag ze er in. Nu nog het commando ‘wacht’ er aan koppelen. Hopen dat het lukt! Woensdag gaan we met haar naar de dierenarts voor haar spuitje. Ik verwacht niet dat ze onder de indruk zal zijn.

2 reacties op “Dinti (teef rood)

  1. Wat een gave foto in dat speeltoestel, daar zijn wij nooit opgekomen!
    Wat is het ras van Nooka? Lanseer of Mastin de los Pirineos? Lastig te zien op de foto namelijk.
    Geniet ervan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.