Dinti van de Toogwijkhoeve. (teef rood)

Hallo Hettie,We zijn gisteren goed aangekomen. Dinti heeft het grootste deel van de rit liggen pitten onder een paraplu. Niet omdat het regende maar omdat de zon continue op haar stond.
Een keertje gestopt omdat ze pufjes begon te laten en ik bang was dat ze moest poepen. Niet gepoept, wel gepiest. Ze wilde eigenlijk zsm weer de auto in maar dan achterin.
Dan is zo’n auto toch opeens wel heel groot hoor! Nooka vondt het maar niks. Zit ze vrijwel de hele weg in de auto, gisteren ging ze liggen met haar kont naar ons toe.

Eenmaal thuis ging Dinti vrijwel gelijk in het gras in de schaduw van de boom liggen pitten en hebben we haar het eerste uur niet gehoord. Maar toen werd het kleine monster wakker.
Ze heeft al drie waterbakken omgekieperd en de snuit van een stenen varken afgeknaagd. Gips is blijkbaar lekkerder dan al haar speelgoed of botjes. Nooka is nog wat onzeker en erg jaloers.
We kunnen niet even met Dinti spelen. Opeens wil Nooka ook het speelgoed dat er dus al half jaar onaangeroerd ligt. Een knuffel voor Dinti, Nooka staat vooraan.

Nooka daagt Dinti uit door naar haar te blaffen en om haar heen te springen. Gelukkig is Dinti niet heel erg onder de indruk en weet goed dat ze onder een stoel of in haar bench veilig is voor dat grote witte monster. Heel af en toe kan er een voorzichtig likje af van Nooka voor Dinti. Ze kijkt nog even de kat uit de boom, maar wat wil je na nog geen 24 uur. We hebben er vertrouwen in dat Nooka haar snel accepteerd in onze roedel.

Het is een super vrolijk en enthousiast hondje. Rennen, achter ons aanlopen en maar kwispelen. Heerlijk! Martin heeft al een kras in zijn gezicht van haar nagels. Hij lag gisteren met haar op de grond en Dinti maar klauteren over Martin, in z’n oren bijten en z’n gezicht likken, maar dan opeens, pats, heb je een poot met superscherpe nageltjes over je gezicht. Gisteravond wilde we om 12.00 uur naar bed gaan maar toen werd het kleine monster natuurlijk wakker en wilde haar bench uit. Inmiddels een uur was ze onder de tafel in slaap gevallen en heb ik haar in haar bench kunnen leggen. Tot 3.00 uur! Wat een gekrijs, nog een keertje omdraaien, maar neen, ze ging niet meer slapen. Martin er uit, even plasje doen en Martin verder op de bank pitten. Hoera, tot 6.00 uur kunnen slapen, weer even piesen en toen toen nog toch ca. 6.45 uur door kunnen slapen. Toen werd het tijd om de tuin te ontdekken en overal in de tuin te komen waar het nou juist niet de bedoeling is dat ze komt. tot ca. 09.00 uur en nu ligt ze alweer zo’n twee uur te slapen, net als Martin die dus de eerste (zwaarste?) nacht op zich heeft genomen.

Kortom, we genieten, maar bereiden ons voor op een onregelmatig dag- en nachtritme maar wie weet valt het vanavond allemaal mee!
We genieten van je fantastische pup!!

Groetjes van ons viertjes,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.