Donja nog steeds erg ondeugend.

Donja is nog altijd erg ondeugend. Elke morgen steelt ze wat van het aanrecht. Daar kan ik echt niet meer boos om worden. Heerlijk toch dat een hond van 9.5 jaar nog zo actief en ondeugend is.

Niemand te zien?

 

Daar ruikt het goed.

Dat ziet er goed uit.

 

Dat is één.

 

Even rekken dan kan ik er beter bij.

Mam, wat heb je nu weer gestolen?

Mijn naam is haas, ik weet van niets.

4 reacties op “Donja nog steeds erg ondeugend.

  1. Hallo, ik bekijk de foto’s en ze zijn erg leuk, alleen heb ik een andere ervaring, wij hebben een Leonbergerteefje van iemand overgenomen, die was 29 kilo, dus hongerig ( nu na half jaar bij ons 40 kilo) toen we even aan het fietsen waren en thuis kwamen, brandde een pit van het gasfornuis heel hoog. De hond was op zoek naar eten, net als de hond op de foto, gelukkig goed afgelopen, de eerste tijd als we weg gingen hebben we elke keer de gaskraan dichtgedraaid, het is nu niet meer nodig, want de honger is gestild.groeten Monique.

  2. Volgens mij heeft Duco ALLE ondeugende trekjes van al z’n familieleden meegekregen ha ha ha. Ik ben hem altijd nog voor geweest als hij in de keuken is maar ik weet zeker dat, als hij de kans krijgt, ook van het aanrecht pikt.

  3. Hey mams, dat gedrag herken ik, niet aan baasje vertellen, maar ik probeer dat ook wel eens, alleen lukt het niet zo vaak. Vrouwtje heeft dat altijd direct in de gaten. Ligt dat nu aan mij … of is Hettie wat gemakkelijker?
    Groetjes van je dochter Amor

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.