Drie Toogwijkjes van het E nest aan de wandel.

Deze mail kreeg ik van de baasje van Dinti.

Hallo nogmaals Hettie,

Vandaag zijn Bella, Dinti en Toni van de Toogwijkhoeve samen op stap geweest.
Ontzettend leuk om te zien hoe de andere Toogwijkjes zich ontwikkelen. Toen we Bella zagen (Dinti zat nog in de auto) dacht ik even dat wij een dwerg hadden. Maar ze doen qua hoogte toch niet heel veel voor elkaar onder. Dinti is inderdaad de kleinste en ook minder breed dan Bella. Toni spant natuurlijk de kroon, een echte stoere reu. Konden we Dinti en Toni bij jullie in Appelscha tijdens de reuni nog bijna niet uit elkaar houden, nu zie je toch wel dat Toni zich als een echte reu ontwikkeld en Dinti echt een meisje is. Bella is de lichtste van de drie, dan komt Toni en dan Dinti. Maar ze zijn hebben alledrie veel zwart.

Ze hebben het fantastisch naar hun zin gehad. Ook met de andere honden. De Golden (ben haar naam kwijt, sorry!) van Marcel en Edith, Luca de volwassen Leo van Marianne en Wim en Nooka onze Landseer die helaas de boel weer op stelten zette en aan de lijn moest. De Golden was al een dagje ouder maar heeft heel stoer meegelopen en vast ook genoten van de vier Leo’s die dolle pret hadden samen.

We gaan zeker nog een keer afspreken!

De foto’s:
De geposeerde foto: van links naar rechts Dinti, Luca, Toni en Bella.
Synchroon plassen: de gezusters Bella en Dinti
In het water: wie is wie?!

Groetjes van Bella, Dinti en Toni.

1 reactie op “Drie Toogwijkjes van het E nest aan de wandel.

  1. Ja het was echt heel leuk! Bella is de hele dag moe geweest, heeft alleen maar liggen slapen vandaag. Lekker rustig voor een keer 🙂 . Ook Jessy het oudje van het hele stel was moe. Maar niet zo moe als Bella. Het oudje heeft nog een topconditie. Zeker voor herhaling vatbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.