Drylts van de Toogwijkhoeve.

Drylts was teefje nummer 4.Ze werd om 23.45 geboren met een gewicht van 480 gram. Drylts heet nu Bodi en woont in Vledderveen.

Drylts van de Toogwijkhoeve.

 

Bodi van de Toogwijkhoeve.

1 reactie op “Drylts van de Toogwijkhoeve.

  1. Hallo elfstedennest,

    Ik feliciteer het hele nest, inclusief mezelf en natuurlijk ook onze moeder Angel, met onze 1e verjaardag. Leuk om iedereen weer te zien of de foto’s. Je kunt wel zien dat we broers en zusters zijn! Van mij werden vier foto’s opgestuurd naar tante Hettie, ze heeft de mooiste eruit gehaald. Zoals jullie zien houd ik van stokken, maar ook ballen en lekkere grote (kunst)botten hebben mijn interesse naast kuilen graven in het gazon, wat mijn baas Bert dan weer wat minder vindt. Ik vermaak me prima in Vledderveen, lekker wandelen in het bos waar ik ook graag met andere honden speel. Die dat dan weer niet altijd met mij willen, maar dat snap ik dan weer niet, want ik ben namelijk heel erg leuk!

    Ik groet jullie allemaal, Bodi
    ook namens Bert en Jannie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.