Een dag na Donna haar hachelijk avontuur.

Zaterdag een dag na Donna`s avontuur hebben Roelof-jan en ik haar even opgezocht met een dikke bot. Als je de beelden ziet dan ben je best onder de indruk. Donna heeft zich zo goed gehouden dat ze een dikke bot verdiende. Het kan iedereen overkomen. Het baasje van Donna was met haar aan het wandelen en ze vond de sneeuw zo leuk dat ze los mocht. Maar Donna kreeg een stel eenden in het visier en dacht die laat ik even schrikken. Ze wilde helemaal niet meer luisteren en vloog zo het wak in waar ze 20 minuten in heeft gelegen. Gelukkig is de brandweer met groot matriaal uitgerukt zodat ze haar veilig konden redden.

Donna vol trots met haar bot.

 

Donna, een dag na haar hachelijk avontuur.

4 reacties op “Een dag na Donna haar hachelijk avontuur.

  1. Jeetje, ben ontroerd door de beelden van Donna in het ijskoude water. Laten we er wat van leren, zeker nu het weer dooit. Als de hond er onder schiet, was het vast niet zo goed afgelopen. Heb zelf ook zo’n schat die er zo op wil renne, gaat voorlopig dus ook niet meer los bij het water!! Fijn dat het weer zo goed gaat met Donna

  2. Pingback: Honden en ijs: een gevaarlijke combinatie… | Draadhaar Bauke

  3. Ik zocht naar een pup en kwam dit filmpje tegen. Geweldig, zoals de brandweer in actie kwam maar vooral dat Donna zich zo liet redde, niet paniekerig, niet agressief, zoooo lief. Ik wilde dat ik rijk was en een pup van haar ras kon kopen. Ik ben ontroerd! Vooral omdat onze honden net ingeslapen zijn en net zo lief waren als deze hond. Fijn dat er zo goed voor haar gezorgd wordt. Lieve Donna, kanjer, dikke knuffel van mij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.