Emma de dief.

Vandaag 01 februari heb ik Emma even meegenomen naar de markt in Emmen. Ze was nergens van onder de indruk en ze kreeg veel complimentjes. Ik stond even naar iets te kijken en had Emma erg kort vast, Kijk ik weer naar Emma heeft ze een droge worst in haar bekkie en twee droge worsten lagen er op de grond. Hoe ze dit zo snel heeft kunnen doen is mij nog steeds een raadsel maar ik heb de droge worsten nestjes betaald maar niet voor Emma. Ook was ze erg scherp op mensen met tassen waar wat lekkers in zat, voor ik het wist had ze haar kop in één van de tassen. Gelukkig heeft ze daar niets uit gepakt en de mensen hebben niets gemerkt. Zo snel is ze. De volgende keer moet ik nog beter opletten en ik lette al zo goed op.

Mijn naam is haas ik weet van niets.

6 reacties op “Emma de dief.

  1. Het zijn toch wel doerakjes, die van Toogwijkjes. Je houdt ze in de gaten, maar voor je het weet doen ze dingen die je niet voor mogelijk houdt……
    Onze vijver is nu aan de beurt. Eros vindt het prachtig om midden in de vijver te gaan staan. Mag echt niet van ons, maar ja, als de baas even niet kijkt….kan ie het niet laten. Even later komt Eros dan heel onschuldig naar ons toe. “Kon er echt niks aan doen, hoor baas, maar moest toch echt even kjken hoe die pomp onder water werkt”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.