Emma van de Toogwijkhoeve. (teefje licht blauw)

Emma van de Toogwijkhoeve een verhaal apart. Emma hebben wij zelf gehouden. Het is een heerlijke knuffelbeer en erg ondeugend. Jagen is ook een hobby van haar zodra ze wild ruikt is ze weg. Ze komt wel weer maar wel wanneer het haar past. Ze doet ons erg denken aan Leowico`s Donja de stammoeder van de Toogwijkhoeve. Donja wist altijd wat van het aanrecht te stelen dat doet Emma ook. Als ik de honden buiten borstel dan kwam Donja er altijd tussen zo van en ik wil nu weer dat doet Emma ook en zo zijn er nog wel een paar dingen die ons aan Donja doen denken. Ook heeft Emma veel streken van Angel. Altijd moet ze iets in haar bek hebben om ons te laten zien wat ze nu weer heeft gevangen. Vol trots laat ze ons dan haar prooi zien. Als ik in de tuin loop en ik geef haar geen aandacht dan pakt ze weer wat in haar bek en gaat met haar voorpoot langs mijn been zo van kijk nu toch eens vrouwtje wat ik nu weer heb. Het is gewoon een prachthond waar we erg trots op zijn.

Emma van de Toogwijkhoeve.

Emma van de Toogwijkhoeve.

Emma van de Toogwijkhoeve.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.