Eros van de Toogwijkhoeve. (reu blauw).

Hallo Hettie en Roelof-jan,
Vanmorgen bij jullie vertrokken met een verbaasde Eros tussen Chandra en Milan in. Na een tijdje begon hij wat te piepen, dus Chandra nam ém op schoot. De autoreis ging toen verder prima.
Thuis aangekomen was Eros eerst heel afwachtend. Liep  door de kamer, keek een klein beetje in de tuin, ontdekte de waterbak, liep terug en liet vrolijk z’n eerste plas lopen op het kleed. We namen hem meteen op en brachten hem naar de het grote grasveld. Daar nog een plas en een stevig poepje. Schrok zich even te pletter van het geblaf van onze buurhonden, maar was daar ook snel weer overheen.
De rest van de middag heeft hij zich heel rustig gehouden. Met plezier gegeten. Een beetje gesnuffeld aan de bench en best veel geslapen. Maar dat is heel logisch. Zoveel indrukken en geuren. Heeft lekker gespeeld met de kenneldoek en wat hij later op de middag helemaal fantastisch vond was de gele knuffel uit jullie tas. Toen het koeler werd, werd Eros ondernemender en ondeugender. Hij wordt nu net weer wakker. Gaan nog even met hem spelen en dan gaat Eros z’n eerste nacht in hier thuis. Ben benieuwd. Komt vast goed.
Ik stuur hier ook een paar foto’s bij van vandaag.
Heel veel groetjes,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.