Help Emma heeft geen manieren.

Emma is net zo ondeugend als haar oma Donja was. Donja was een erg lieve leonberger waar we erg veel om hebben moeten lachen. Maar wat was Donja soms ondeugend zelfs op haar oude dag. Maar kijk eens op onderstaande foto`s het is niet zo moeder zo dochter maar zo oma zo kleindochter. Het mag wel niet maar dit moest ik even vast leggen.

Oma Donja was altijd erg ondeugend, ook op latere leeftijd.

Zonder dat Emma dit ooit van Donja heeft gezien doet ze het zelfde. Zit zeker in de genen. Maar Angel, Bo en Caro doen dit niet.

6 reacties op “Help Emma heeft geen manieren.

 1. Blij dat Bella bij ons niet in de keuken kan, tenminste dat denk ik nu, onze keuken ligt iets lager, moet ze eerst een trapje af. Tot nu toe weet ze nog van niks, houden dat graag zo (ha,ha). Ze zijn idd superondeugend, die Leonbergers, maar wat kan je om ze lachen!! 🙂

 2. Tja, Hettie, je had ons al zo gewaarschuwd!Leonbergerpups zijn erg ondeugend.
  Eros heeft ook echt z’n puppy-uurtje. Dan gaat ie echt los. Doet van alles, waarvan ie weet dat ’t niet mag. Ben heel blij dat Emma ook zo lekker ondeugend is. Want….je kunt haast niet boos op ze worden. Zo veel streken halen ze uit, maar oooo wat zij ze lief en aandoenlijk.

 3. Het zit hem echt in de genen. Weliswaar niet in een x- of y-chromosomen, maar in degenen die ons hebben opgevoed.
  Sorry dat ik even uit de school klap, maar het is echt waar.
  Groetjes van Amor van de Toogwijkhoeve.

 4. Verrassend ja.
  Zondag gingen ook haast de koeken en jou brood eraan.
  Maar als het om eten gaat zijn de Toogwijkertjes altijd paraat.
  Dat is ze van jongs af geleerd.
  Doen die van ons toch echt nooit,hihihihi!!!!!

 5. Wat geweldig dat je dit zo hebt kunnen vastleggen, bijna gelijke foto’s. De ondeugende streken hebben ze dus van oma meegekregen i.p.v. van Angel zoals ik altijd dacht.

 6. Dus, die ondeugende streken hebben ze van oma Donja i.p.v. van Angel? Bijna dezelfde foto, alleen de hond is nu een stuk jonger, wel heel toevallig dat Emma dit nu ook doet en wat geweldig dat je dit zo hebt kunnen vastleggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.