Hondenspeeltjes.

TrimmsalonvandeToogwijkhoeve heeft weer een aantal nieuwe artikelen aan het winkelassortiment toegevoegd. Het zijn hondenspeeltjes van het merk StarmarkPet. Het is interactief speelgoed, ontwikkeld in Amerika bij hondenschool Tripple Crown.

Fire Plug

Fireplug van Starmarkpet

Fireplug van Starmarkpet


Fire Plug voorkomt verveling en destructief gedrag en houdt de hond urenlang bezig. Fire Plug kan gevuld worden met lekkernijen of normaal hondenvoer. De onderzijde kan gevuld worden met speciaal ontworpen snoepgoed (Treats).
Wanneer het snoepgoed is opgegeten, is er een betere toegang tot de lekkernijen of hondenvoer aan de binnenzijde van de Fire Plug. Er zijn openingen aan de zijkanten waaruit door beweging traktaties verkregen kunnen worden, zelfs wanneer het snoepgoed aan de onderzijde niet is genuttigd.
Fire Plug krast niet en is niet luidruchtig op harde vloeren. Fire Plug reinigt door het zachte materiaal het gebit van uw hond. De extreem duurzame Fire Plug is geschikt voor alle honden. Zelfs voor de meest destructieve en moeilijkste ‘kauwers’. Wij raden u aan het gedrag van extreme “kauwers” te ontmoedigen.
De Fire Plug is verkrijgbaar in 3 maten. S voor de kleine hond en M voor de middelgrote hond en L voor de grote hond.
Materiaal:
De Fire Plug is gemaakt van een resistent, zacht, geperforeerd materiaal zonder schadelijke bestanddelen. De Fire Plug kan worden gereinigd in de vaatwasmachine.

Bob-a-lot

Bob-a-lot van Starmarkpet

Bob-a-lot van Starmarkpet


Bob-a-Lot is de nieuwste ontwikkeling binnen de actieve voeding en tijdsbesteding voor honden. Het idee is dat de hond moet werken voor het eten. Bob-a-Lot fungeert als een “Mini”. Het gat waar het voedsel vandaan komt kan worden aangepast, waardoor het makkelijker of juist moeilijker wordt voor de hond om de voeding of lekkernij te verkrijgen.
De Bob-a-lot is verkrijgbaar in 2 maten. S voor de kleine hond en L voor de middelgrote tot grote hond.
Materiaal:
Bob-a-Lot is gemaakt van zeer sterk kunststof. De paarse onderzijde is bekleed met een geluidreducerend rubberachtig materiaal, wat maakt dat de Bob-a-Lot niet krast en veel minder geluid maakt dan andere bestaande alternatieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.