Nog steeds alles rustig.

Angel houdt ons en vele anderen wel in spanning. Nog steeds niets aan de hand. Gisteravond begon ze ineens erg onrustig te worden. Het was net een koe zo heeft ze lopen te grazen. Ook was Angel veel aan het hijgen. Maar vannacht was alles weer rustig. Vanmorgen wilde ze geen vlees meer hebben. Ze ligt nu rustig te slapen met alle ander honden om haar heen. Zal het dan toch vandaag???????????

7 reacties op “Nog steeds alles rustig.

 1. Hoi Hettie en Roelof Jan
  Nog gefeliciteerd met die schattige puppies,wat zijn ze al gegroeid.
  Het zijn weer prachtige foto,s geworden,echt super mooi.
  groetjes van ons en heel veel succes.

 2. Onwijs te zien hoe iedereen meeleeft, zoals al door meniggeen opgemerkt, Angel, wat doe jij jezelf, Hettie en alle mede aspirant eigenaren aan???

  Ook vanuit Benthuizen wederom heel veel sterkte voor wat komen gaat en waar wij allen met zoveel spanning op wachten.

  Als je kon lezen Angel, zou je weten hoe iedereen met jou meeleeft, makkelijk te achterhalen als je naar het mega toenenemend aantal bezoekers van de website van de afgelpen dagen kijkt.

  Alex en Ivon

 3. zucht, uit mijn werk meteen de site openenen… en nog houd de dikke dame ons in spanning… succes met de aanstaande bevalling, een dikke kopstoot( hij bedoelt het lief hoor) van Bruce en grtz van ons uit de polder

 4. Wat spannend! Ben zeer benieuwd. Het is dus bijna zover.
  Succes!! We horen het vast gauw.

  Groetjes Edith Freij

 5. Angel, kom op zeg, je houdt ons wel heel lang in spanning.
  We willen nu wel heel graag weten hoeveel mooi nageslacht je op de wereld zet. Wederom voor de zoveelste keer, successsssss

 6. Hi hi, zussie is misselijk. Heb ik ook wel eens als ik wat verkeerds van de straat heb gegeten. Dan gaat er wel een kilootje gras in. In Angel’s geval zullen de pups wel tegen de maag duwen. Vind het wel grappig dat iedereen zo onrustig is, terwijl mijn zus gewoon afwacht. We zullen de site vandaag ook weer in de gaten blijven houden. We wensen jullie veel succes in Appelscha.
  Groetjes van Amor, Chira en Murdock

 7. Hela, we zijn de laatste dagen al elk moment dat we langs de computer lopen eens even aan het kijken of er al nieuws is, maar Angel laat ons inderdaad lang in spanning.
  Als het vandaag zo ver is, heel veel succes en we hopen dat alles goed gaat.
  Groetjes, Peter, Freya , Brent en Frodo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.