Op visite.

Donderdag 13 december ben ik naar de baasjes van Amor en Chira van de Toogwijkhoeve geweest. Amor is de zus van Angel en Chira is de zus van Caro. Baasje Nantko heeft onze website van kennelvandetoogwijkhoeve en trimsalonvandetoogwijkhoeve gemaakt. Hij zorgt dat de website`s er goed uit blijven zien. En dit doet hij helemaal vrijblijvend. Nantko gaat het vanaf nu voor anderen professioneel doen en dat is hem wel toevertrouwd zoals je aan mijn website`s kunt zien. Ik ben hem dan ook zeer dankbaar dat hij er voor heeft gezorgd dat onze website`s er prachtig uit zien. Ook zijn vrouw Ine ben ik erg dankbaar want Nantko heeft heel wat uurtjes voor mij achter zijn computer doorgebracht. De kerstman had hier wat kado`s achtergelaten voor Nantko en Ine en de honden. Emma is mee geweest om de kado`s te brengen. Amor en Chira verwelkomen ons erg vriendelijk. Ook Murdockje vond Emma wel grappig. Maar Murdock is 11 jaar en erg klein dus die grote poten van Emma gingen snel vervelen. We hebben het erg gezellig gehad en ook de honden. Natuurlijk werd alles vastgelegd op camera dus hieronder het resultaat van de Toogwijkjes.

6 reacties op “Op visite.

 1. Hoi Hettie,
  Wij vonden het heel leuk dat je Emma had meegenomen. Kom je in de zomer nog eens terug? Dan is het veel beter weer om buiten te spelen.
  Murdock is inmiddels ook weer een beetje bijgekomen. In zijn hoofd is hij nog een jonge god, maar zijn lichaam zegt wat anders, maar goed, hij is ook al best oud.

  Groetjes van Amor, Chira en Murdock

   • Sorry, foute info. Had het niet goed gezien. Heb een oogje dat niet zo goed is, maar op de 2e foto dat ben IK zelf natuurlijk. De 3e is Chira en op de laatste staan we alle 3.. Murdock was op dat moment al door zuurstofgebrek geveld. Krijg je als er in een keer 3 fraaie teven in je tuin hebt..

    Amor

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.