Puppy`s 8 dagen oud.

Elke dag genieten van het wonder dat Angel heeft gebracht. Soms is Angel het even zat en komt gezellig in de kamer zitten. En buiten gaat alles ook gewoon door. Ik liep toevallig met mijn fototoestel een zag een heel mooi vogeltje dat bleef zitten.

Zo lief.

 

De meenste pups hebben de buikjes alweer vol.

 

Even wat anders aan mijn hoofd.

 

Mooi vogeltje.

 

2 reacties op “Puppy`s 8 dagen oud.

  1. Ooh dat veulentje is gewoon TE schattig! Heerlijk ook hoe Caro er op reageert; je ziet haar denken (toen het veulentje net door het kampje rende) “Dat is een rare hond!” hahaha!
    De pupsels groeien goed hoor! En al echte bandjes om in plaats van lintjes, wat gaat het toch hard! Angel doet het super! Ik kan me voorstellen dat ze af en toe even wat anders wil zien dan de werpkist. Geef haar maar een dikke knuffel van ons!
    Manon en Chevy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.