Pups 36 dagen oud.

Een schommel schotel voor de pups besteld. En dat is dus groot feest. Caro probeert het speeltje ook even uit. En Bo wordt belaagd door een aantal monsters. Het worden nu net monstertjes overal stormen ze op af en zetten hun tanden in alles.

2 reacties op “Pups 36 dagen oud.

 1. Beste Helga,
  Als je het hebt over een zwart witte leonberger uit spanje, dan denk ik eerder aan een mastin de los pirineos dan aan een mastin espagnol (die zijn bruin en kortharig). Als je kijkt bij de foto’s van een paar dagen terug dan kun je onder het kopje Elwood zien hoe een PM eruitziet. Ook zie je daar de link naar vrienden van ons waarop je de nodige info kunt vinden (groeicurve bij “ons nestje”.
  groetjes en succes ermee
  mocht je meer willen weten, Hettie heeft mijn mailadres
  Mirjam

 2. Hoi Hetty,
  Na een heel lange tijd jouw website weer eens bezocht en zie, je hebt weer puppy’s. Wat blijft het toch geweldig he!
  Onze Jacob, jullie allereerste pup doet het prima. We zijn nog steeds iedere dag zo blij met hem. Hij is op alle fronten fantastisch. Gek op ons en op de katten, vriendelijk, maar waaks als hij tenminste niet diep ligt te pitten;-) Luister zoals een echte Leonberger betaamt na het nodige aandringen. Hij ziet er vaak het nut niet van in als hij wat interessanters aan het ontdekken is:-)
  Ondanks dat hij hier een enorm terrein tot zijn beschikking heeft, wandel ik nog iedere dag een stuk met hem, gewoon omdat we dat allebei zo leuk vinden. We hebben zijn vrijheid vorig jaar wel ingeperkt tot 1,5 hectare rondom het huis, nadat hij op heterdaad betrapt werd met de haan van de buurman in zijn bek. (oeps) We hebben nu een elektronische barrière, zo’n draad in de grond en Jacob heeft een zendertje aan zijn halsband die hem waarschuwt als hij te dicht bijkomt. Het werkt geweldig. De eerste 2 weken heel zorgvuldig trainen en nu kan hij weer gewoon loslopen, zonder dat wij neurotisch aan het roepen zijn.
  Ik heb even een vraag aan jou. Mijn dochter wil via Arche Noa een opvang voor zwerfhonden in Spanje een pup adopteren. Een kruising Mastino Espagnol. Soort zwart witte Leonberger. Zij is heel erg benieuwd naar de groeicurve van de grotere honden om zodoende in te kunnen schatten hoe groot deze pup gaat worden. Hij is ongeveer even oud als jouw pups. Gevonden in een container samen met broertjes en zusjes en liefdevol opgevangen en gezoogd door een hondje wat haar puppy’s net was verloren. Zou jij mij kunnen vertellen wat ongeveer het gewicht van puppen bij 4, 5, 6 en 7 weken is? Vanaf 8 weken heb ik de groeicurve van Jacob, maar daarvoor niet. Zo heeft mijn dochter een beetje vergelijkingsmateriaal.
  Alvast bedankt. Groetjes van ons en een lebber van Jacob

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.