Pups 9 dagen oud.

Hieronder een leuke link: http://www.dierenkliniekwilhelminapark.nl/dierinfo/hond/puppy.html#anker1 Leuk om te lezen als je een pup neemt maar ook als je wat meer wil weten over de levensfase waarin een pup zich bevindt. Hieronder foto`s van dag 9. Ik kan er uren na kijken maar hoop dat iedereen mee geniet van de foto`s. Tussen de drie en vier weken is iedereen welkom. Nu nog rust voor moeder en pups.

Genoeg voor iedereen.

 

En dat is over een jaar misschien nog wel groter dan zijn moeder.

 

Knap koppie.

 

Heerlijk in dromeland.

 

3 reacties op “Pups 9 dagen oud.

  1. Ook in Oldenzaal genieten we volop van de foto’s van tante angel en alle neefjes en nichtjes 🙂
    Niet voor te stellen dat ze binnen een jaar reuzen zijn en over twee jaar flinke beren. Al zie je zelf niet eens meer hoe groot ze zijn.

  2. Zucht…Wat een prachtige plaatjes! Ik zit gewoon echt te genieten, wat een geweldig gezicht Angel met haar pupsels! Die bij haar neus is echt super!
    Dikke knuf,
    Manon en Chevy

  3. geniet elke keer weer wanneer er weer nieuws is over Angels tiental, het gaat zo snel. Als we naar neef Bruce kijken; aan zijn lopen kan je zien dat hij jong is, maar de enorme kop op schoot laat een old soul zien. Totdat Bailey hem uitnodigd voor een spelletje ravotten, haha. geniet maar van de betrekkelijke rust. En blijf nieuws posten 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.