Pups dag 1.

Eindelijk een beetje tijd voor een update. De pups maken het goed. Sommige zijn gegroeit anderen zijn een beetje afgevallen maar dat is nu nog niet heel erg. Ze drinken allemaal goed en zijn erg tevreden. Met Angel gaat het ook goed alleen zit er nog één pup in. Dat is wel erg vervelend wat als de pup er niet uit komt moet Angel als nog een keizersnee. Vannacht zijn er nog wel twee nageboortes gekomen. Dus we blijven nog wel een beetje hoop houden dat deze pup toch nog zal komen. Deze pup zal niet meer leven. Angel heeft gewonnen van Magic van het Hof van Eden. Magic is gisteravond begonnen met bevallen. Monique houdt ook een weblog bij zie voor informatie http://www.vanhethofvaneden.be/ In de zelfde nacht dat Angel is bevallen is er ook een veulen bij ons geboren. Ik was alleen thuis maar Roelof-jan was wel in de buurt. Paard onrustig Angel onrustig. Had het op dat moment wel druk. Paard in de gaten houden via de camera die in de slaapkamer staat en Angel in de gaten houden. Het veulen is om 1.00 uur geboren en Angel begon om 4.00. En Roelof-jan was op tijd thuis. Als er weer nieuws is meld ik het gelijk ik laat jullie niet allemaal meer in spanning zitten. Wat is het fijn dat er zoveel mensen meeleven.

Eindelijk de eerste twee zijn er.

 

De pups zijn nog geen 5 minuten op deze wereld en ze beginnen al direct te drinken.

 

Een super trotse lieve moeder.

8 reacties op “Pups dag 1.

 1. GEFELICITEERD!!!
  Wat geweldig om de eerste foto’s zo te zien van lieve en trotse mama Angel! Zo schattig al dit kleine wurmpjes met de gekleurde strikjes..smelt!
  En inderdaad, laten we hopen dat het laatste pupje er op de natuurlijke manier uitkomt..
  Heel veel sterkte de komende week met de drukte, ik hoor wel wanneer we ze mogen bewonderen! (ojah, Caro lag vanmiddag zo lief met haar bot in de kennel, ze is volgens mij best een beetje onder de indruk van alles!)

  Knuffel van Chevy en Manon

 2. hey mooi dat ze er zijn hopelijk geen keizer snee de laatste….
  super gefeliciteerd…..geniet ze…en dikke knuffel voor Angel
  gr manuela

 3. Dat was dus een drukke vermoeiende nacht. Hoop voor Angel dat het geen keizersnee gaat worden. Mooi gezicht al die kleine puppies. Dat dat zulke grote jongens en meisjes gaan worden , ongelofelijk!
  Veel succes daar kan niet wachten tot we ze in levende lijve mogen zien.

  Groetjes Edith

 4. gefeliciteerd met Angel’s tiental, we hopen natuurlijk dat het elfde pupje zonder keizersnede komt, mocht het toch nodig zijn dan wensen we jullie veel sterkte daarmee. wat een prachtige 1e foto’s, zo ontspannen na de inspanning. En Toogwijkhoeve leo’s zijn een prachtige vervulling van superlieve, vrolijke leonbergers.Happy birthday neefjes en nichtjes!!!!

 5. Wat mooi om angel daar te zien met haar pups. In de toekomst hopen we ook weer zo’n mooie vriend erbij te krijgen. Misschien wel een nakomeling van caro, zou leuk zijn van buzzies zusje 🙂
  Hopelijk komt nr 11 nog spontaan. Zou fijn zijn. Succes met deze drukke tijd

 6. Goedemorgen Hettie en moeder Angel,
  Van harte gefeliciteerd met dit nieuwe nestje, 5 reutjes en 5 teefjes, geweldig! Dat was weer een heel verhaal we hopen dat het laatste pupje er toch nog spontaan uit komt. Want nu nog een keizersnee dat zou toch een pijnlijke domper op de feestvreugde zijn. Als al de broertjes en zusjes van Bodi net zo lief, aanhankelijk em gezellig en soms wat onbeholpen en ook ondeugend zijn, dan wens ik de toekomstige eigenaren alvast veel geluk met een Toogwijkse leonberger van moeder Angel!

  Hartelijke groet en knuffel uit Vledderveen van Jannie, Bert en Bodi

 7. Laten we hopen dat de natuur zijn werk doet. Wat een vertederende foto’s weer.
  Goed gedaan Angel!
  We hebben Elwood gisteren verteld dat hij halfbroertjes en zusjes heeft en hij trok alleen zijn werkbrauwen op. Zo van “ik mag er toch geen hebben”……

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.