Te koop.

Hoi Hettie en Roelof-Jan,
Helaas….wegens omstandigheden….te koop, nee of beter nog GRATIS af te halen:
“een zeer eigenwijze, eigenzinnige, VERNIELZUCHTIGE, jonge leonberger van 8 maanden.”
 Helaas kunnen we niet anders (zie foto) en dat is pas het tweede benchkussen welke hij vandaag
 vakkundig heeft ontleed.
Aaahh nee hoor, dat is maar gein, zie dat koppie, dan kun je toch niet boos worden, nou ja een beetje dan.
Groetjes Bert & Angélique en een knuf van Gibbs en Juul.
 

4 reacties op “Te koop.

  1. Ik zit hier te gieren van het lachen. Eigenlijk gewoon heel blij dat “het grote slopen” niet alleen bij ons gebeurd. Gelukkig zou ik bijna zeggen.
    De tuin????? ziet er niet meer zo uit als voor Eros. Kussens, geweldige dingen, kun je de vulling prachtig uithalen toch? Hoe diep is de vijver eigenlijk? Even het hekje slopen en je kunt er gewoon instaan. Fantastisch! De regenton? Daar zit een dop op. Eens kijken kan die eraf. Ja……maar dan loopt ook de ton helemaal leeg. (net een waterval in de tuin) En zo kunnen we wel doorgaan over onze Eros. Boos worden op die mooie lieve aandoenlijke hond lukt ons ook niet zo goed. ’t Gaat wel over zeggen ze.

  2. Ik weet het….na 18 maanden gaat het beter maar, dat duuuuuurt nog zooooo lang! Julius is echt zo’n enorme boef maar, weg gaat hij nooit daarvoor houden we veel te veel van hem en nemen we de streken voor lief.

  3. Blijf hoop houden! De ergste streken gaan er wel uit als ze wat ouder zijn. Ik vind die stukjes zo mooi om te lezen, het is zo herkenbaar allemaal maar volgens mij blijven de Toogwijkjes “kwajongens”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.