Thoras.

Hieronder foto`s van Thoras. Thoras is een zoon van Angel uit het elfstedennest. Het gaat prima met Thoras. De baasjes schrijven dat het niet alleen een kanjer voor hun is, maar ook een echte kindervriend. Thoras is 5 weken mee op vakantie geweest en kon daar elke dag zwemmen in kraakhelder water. Blacky het andere hondje van de baasjes van Thoras was ook mee. Blacky werd ziek in Frankrijk ze zijn met Blacky naar de Dierenarts in Frankrijk geweest en die gaf aan dat het waarschijnlijk de lever of nieren waren. Daarna zijn ze direct weer naar huis vertrokken en de dierenarts in Franeker consteerde dat de nieren niet meer werkten en Blacky was zichzelf aan het vergiftigen. Ze hebben Blacky moeten laten inslapen. Blacky was al wel oud 14 jaar maar je kunt ze nooit missen. Nu is Thoras zijn vriendje kwijt. Hieronder foto`s van Thoras samen met Blacky en vakantie foto`s.

2 reacties op “Thoras.

  1. Wij, de baasjes van Eros, wensen jullie sterkte met het verlies van Blacky. Hoe oud je hond ook is, je wilt hem niet kwijt.

    Hans en Marjan en een pootje van Eros.

  2. Heel veel sterkte voor jullie allemaal. Hoe houdt Thoras zich met het verliezen van zijn hondenvriendje? Probeer elkaar zoveel mogelijk af te leiden. En neem de tijd om te rouwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.