Uislag van Caro HD A.

Vandaag hebben we de HD uitslag van Caro van de Toogwijkhoeve binnen gekregen. De uitslag is HD A met een norbergwaarde van 40. Dus dat kan niet beter. Fijn dat al onze honden HD A zijn en ze hebben ook nog allemaal een norbergwaarde van 40. Caro heeft een heel lief karakter wat erg belangrijk is en dan nog de MAGtest en de fokselectiekeuring halen, dat is begin april en dan weten we of Caro ook geschikt is als fokselectieteef.

HD uitslag Caro van de Toogwijkhoeve.

3 reacties op “Uislag van Caro HD A.

  1. wat goed, en wat een prachtig resultaat. Veel succes en we vermoeden dat ze een prachtige fokselectieteef zal zijn.

  2. Nu weet ik hoe ik moet reageren. Ja ik ga wel mee. Moet nog even kijken als ik een hond mee neem. Als Angel is gedekt dan ga ik zonder hond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.